top of page

Як зробити побачення на даху сюрпризом?


Часто наші гості придумують 💭 багато цікавих, хитромудрих, хитрих і не дуже ідей 💡, як "заманити" дівчину 💃 на дах. Так щоб вона ні про що не здогадалася. Але наш досвід показує, що складні "багатоходівки" і хитромудрі плани - річ не завжди надійна. Чим більше різних тонкощів і нюансів, тим більше шансів десь та проколотися 📌. Десь її подружка випадково "спалиться" 🔥, десь таксист 🚕 приїде дуже швидко, десь, банально, хтось із друзів - учасників сюрпризу - відіграватиме свою роль мало природно. Загалом, не вистачило акторського таланту. І дівчина щось запідозрить. Наш досвід показує, що в сюрпризах, як і скрізь, чим простіше, тим вона надійніша 🔩.

Фото свидание на крыше


Найкраще зарекомендували себе два способи:

1️⃣. Ви вирішуєте організувати сюрприз своєї коханій ❤️. Обираєте у нас на сайті

Побачення на даху. Робите замовлення. Телефонуйте 📞 своїй коханій і кажіть, наприклад: "На вечір середи нічого не плануй". Дівчина буде запитувати "А що ❓, а де ❓ а куди❓ а коли ❓ .... і так далі", а Ви на всі питання спокійно відповідаєте. "Побачиш. Просто довірся мені і нічого не плануй". У запланований день мовчки, нічого не пояснюючи, зав'язуєте дівчині очі шарфом і везе до нашого будинку. Там вас зустрічає наш адміністратор, і мовчки, нічого не кажучи 🤫 і не псуючи сюрприз, проводить на дах. Де вже організована романтична вечеря 🍽️, грає музика 🎼, горять свічки 🕯️ і відкривається дивовижний вид на місто. І в цей момент Ви знімаєте шарф з очей своєї коханої та насолоджуєтеся її здивуванням та захопленням✨.

2️⃣. Ви говорите своїй коханій ❤️, що, наприклад, на середу на 6 вечора забронювали столик у її улюбленому ресторані 🛎️, або купили квитки в кіно 🎟️📽️, або вас запросили друзі в гості, або щось інше в тому ж стилі. Важливо, щоб це було повсякденне, куди Ви періодично ходите. Це не має бути чимось ВАУ. Щось абсолютно звичайне. В ідеалі – навіть трішки нудне. (У нашому прикладі буде ресторан) Потім, у день події, перед виходом з дому 🏡, кажіть дівчині, що Вам потрібно перед рестораном (або що там у Вас) буквально на кілька хвилин 🕑 заскочити до знайомого. Вигадуєте якусь зовсім банальну причину. Ви забули на роботі флешку з важливою інформацією, і колега її забрав додому. Потрібно забрати її в нього. Або Вам потрібно терміново передати комусь гроші за щось. Або ще щось у тому ж стилі. Абсолютно будь-яку звичайну причину. "Ми тільки на пару хвилин заскочимо до колеги, і потім відразу ж у ресторан" 🛎️. Яке ж буде її здивування, коли замість "на пару хвилин заскочити до колеги" буде двогодинна романтична 💖 вечеря на Даху будинку з чудовим видом на місто 🌇 під звуки живої музики 🎷

bottom of page