top of page

Інтерв'ю адміністратора сервісу романтики "Альтечо" для англомовного журналу Kiev Check-In


Журнал Check-In об сервисе романтики Альтечо

Журнал Check-In об сервисе романтики Альтечо

Які послуги надає сервіс романтики Альтечо і чому саме до Вас варто звернутися до організації найромантичнішої події? Чим саме можна здивувати дівчину у Вашому закладі: кухня, панорама, атмосфера, інтер'єр, задум. Чи є у Вас практика та можливість організації таких заходів для англомовного населення?

Сервіс романтики Альтечо надає послуги з організації романтичних вечерь, побачень (так само спеціалізуємось на організації пропозиції руки та серця) Найпопулярніша та найнезвичайніша наша послуга, для іноземців вона особливо цікава, це романтична вечеря на даху висотки з панорамним видом на головні пам'ятки Києва: Батьківщину-Мати, Києво-Печерську лавру, Дніпро, острови, Поділ, Печерськ та 5 мостів: Південний, Дарницький , Патона і міст Метро. На даху висотки на холодний період року змонтовано теплу прозору альтанку, яка зберігає панорамність чудового вигляду, при цьому захищає від опадів та вітру. Перед приходом гостей та всю тривалість їхнього відпочинку, вона обігрівається. Відпочивати затишно, комфортно та тепло без верхнього одягу.

Крім вечері на даху висотки з величним виглядом, доступні такі місця проведення романтичних вечерь:

- Казкова ніч - Романтична вечеря та ніч у номері готелю;

- Кінотеатр для двох – романтична вечеря у невеликому затишному приміщенні з індивідуальним переглядом вашого улюбленого фільму на великому екрані;

- Романтична вечеря серед теплих Тропіків біля водоспаду з екзотичними птахами та живими черепахами в центрі засніженого зимового Києва (у тропічній оранжереї ботанічного саду)

- Романтика в підземеллі - Романтична вечеря у приміщенні, оформленому як величні руїни занедбаних споруд давнини;

- Романтична вечеря в Чані Афродіти - з купанням у великому чані з гарячою водою просто неба. Особливо незабутня та яскрава ця послуга під час морозів, снігопаду чи дощу. Поруч дуже холодно і гидко, а вам, тут же, просто неба, дуже тепло, затишно і приємно;

- Романтична вечеря у вас вдома - наші декоратори приїдуть до вас додому або в будь-який інший ваш простір за півтори години до приходу вашої коханої і перетворять вашу затишну, таку звичну оселю на романтичну казку. У теплий період року також доступні такі види романтичної вечері:

- Вечеря посеред озера на плоту - романтична вечеря на плоту, яка м'яко хвилююче, п'янко коливається на легких хвилях посеред озера;

- Романтична вечеря на набережній, з видом на величний Дніпро;

- Подвійний сюрприз у лісі з кіньми - Для дівчини все підноситиметься як звичайна прогулянка на природі, і в певний момент ви, як би випадково, зустрічаєте пару красивих прикрашених коней. Вас цікавить "несподівана" поява коней, і ви приймаєте рішення скористатися послугою кінної прогулянки. Зазвичай у цей момент дівчина вже в захваті, але вона ще не знає, що це лише початок, і справжній сюрприз чекає на неї попереду. Коні привозять вас до невеликої затишної лісової галявині, де підготовлена ​​романтична вечеря.

Всі романтичні вечері від Альтечо прикрашаються пелюстками троянд, безліччю свічок та живих квітів, вишуканим романтичним декором, світильниками, свічниками, вазами, елегантним посудом та меблями. Вечеря складається з фруктів, пляшки шампанського, вина або Мартіні, чайної квітки (в'язана кулька зеленого чаю, що розкривається при заливанні окропом), карамельних тістечок, суші або нарізка з благородних сирів з горіхами і медом, шоколадне фондю (розтоплений) шматочками фруктів. Меню може змінюватись в залежності від замовлення та побажання гостей.

Додатково можна замовити декорування гелієвими кулями, що світяться, декор роздрукованими фотографіями гостей; живу музику – індивідуальна, тільки для вас двох, гра маестро-саксофоніста чи скрипаля. Також можемо провести для вас під час романтичної вечері професійну фотосесію. Наші фотографи спеціально навчені створювати шедеври у важких умовах романтичної вечері: у напівтемряві, де єдине джерело світла - тьмяний п'янкий вогонь свічок. Для особливо вишуканих гостей можемо організувати поїздку до місця романтичної вечері на лімузині, або навіть невелику повітряну прогулянку літаком або гелікоптером над Києвом посеред хмар.

  • Останнім часом нашими послугами все частіше починають користуватись іноземці. Ми організовували романтичні вечори для гостей із США, Німеччини, Британії, Франції та Ізраїлю. Частина нашого персоналу вільно володіє англійською та іспанською мовами, так само трохи розуміє французьку.




  • Кілька слів про те, чому саме Вам варто доручити організацію побачення на День Св. Валентина & 8 Березня?


День Святого Валентина та 8 Березня для дівчат та жінок особливо важливі. Для них взагалі по життю дуже важлива романтика, а ці два дні на рік особливо. Дуже особливо. І тут ми, чоловіки, просто не маємо права схибити. Все має бути на найкращому рівні. Просто ідеально. І навіть найменша помилка може зіпсувати вечір, вона все ще може залишитися чудовою, але вже не буде ідеальною. Більшість чоловіків у своєму житті не часто роблять романтичні сюрпризи, і вони просто банально можуть бути недостатньо досвіду. Тим більше, що вони за своєю природою все сприймають простіше і менш звертають увагу на деталі. Для чоловіка – розставив свічки, поставив квіти у вазу, навколо розкидав пелюстки – все – романтика. На жаль, для жінок все по-іншому. Для них будь-яка дрібниця дуже важлива. І тому тут, як і в будь-якій іншій справі, найкраще довіритися фахівцям з великим досвідом. Іноді це дорожче, але в такому випадку ви, крім того, що економите безліч сил і часу, будете спокійні, знаючи на 100%, що все буде ідеально.


  • Напишите пару лайфхаков для тех, кто собирается заказать Вашу услугу (по возможности, текст будет смотреться ярче с ними).


Ніколи не кажіть дівчині, куди ви її ведете. Якщо ви добрий актор - придумайте якусь легенду, і попередьте про це наших декораторів. Вони вам майстерно підіграють. Ми вже неодноразово підігравали дівчатам, які думали, що вони йдуть на вечірку, в квест-кімнату, тату-салон, манікюр, масаж, ресторан і навіть на стрибки з парашутом. Легенду, краще придумайте, якусь не складну, можна навіть банальну. По-перше, так легше буде зіграти, правдоподібніше виглядатиме, ймовірніше буде що ваша кохана ні про що не здогадається. По-друге, чим більше контраст між тим, чого очікує дівчина і тим, що є насправді, тим крутіше її захоплення. Помічено вже не на одній сотні дівчат та жінок. Якщо ви не впевнені у своїх акторських талантах, найкраще просто не кажіть, куди ви йдете. зберігайте мовчання як партизанів на допиті, або просто жартуйте. Це буде неймовірно сильно збільшувати інтригу, і сплеск захоплення в кінці вам забезпечений.


  • Найкращий час для відвідування (вишуканий сніданок, обід чи романтична вечеря) та чому.


Ну тут точно немає однозначної відповіді. Усі на любителя. Наприклад, на даху, у час свої особливості:

- Багато наших гостей хочуть помилуватися на Київ. Для цього краще вибрати світлий час доби. Дуже виразно видно острови, мости, Дніпро, вулиці, будівлі, пам'ятки та всі деталі столиці.

- Деяким гостям хочеться помилуватися заходом сонця. Цим періодом, коли небо заливається яскравим червоним світлом і сонце ховається за горизонтом з висоти пташиного польоту.

- Багатьох, навпаки, зводить з розуму чарівний і величний вигляд нічного міста. Коли тисячі вогнів Києва, що світиться, зливаються з мільйонами вогнів нічного неба.



  • Що рекомендуєте скуштувати зі страв та напоїв? Що особливого можна замовити тим, хто слідкує за фігурою? Вкажіть ціни на все перераховане вище.


В нас не звичайний ресторан. Наша особливість – організація романтичних вечерь. Ціну тут формують кілька факторів:

1-а - сама вечеря - їжа та напої, що входить. Зазвичай це шампанське, фрукти, чай, десерти, шоколад, суші. Але, за бажанням клієнта, ми можемо замовити доставку будь-якої страви з закладу Києва.

2-й – кількість та рівень романтичного декору. Кількість свічок, світильників, квітів, пелюсток троянд, гелієвих куль і так далі, і те, як це все оформлено.

3-й – тривалість. Усі наші вечері лише для двох. І, відповідно, майже у всіх наших місцях для вечері (на даху, готелі, підземеллі, басейні тощо) одночасно може відпочивати лише одна пара гостей. Тому важливою складовою ціни романтичної вечері є її тривалість.

4 додаткові послуги. Ми маємо дуже широкий спектр додаткових послуг. Це жива музика, фотосесія, доставка квітів для дівчини, запуск салюту, телескоп на даху, доставка на лімузині, прогулянка на конях, оригінальна упаковка подарунка, виступ міма або фокусника-ілюзіоніста, чайна церемонія, вогняний напис, навіть такі незвичайні, як ванна шампанського та іменинний торт з вашою фотографією. Звичайно, всі ці додаткові послуги також впливають на вартість вечері.

Як бачите, все дуже гнучко та різноманітно. Кожна вечеря індивідуальна, і ми можемо підібрати вам оптимальний варіант практично на будь-який бюджет.


  • Надішліть 2-3 якісних фото (не менше 2000 пікс.), які ми можемо надрукувати (до друку піде одне або два фото). Будь ласка, уважно відбирайте фото, відправляйте тільки ті, які справді хочете подати до друку.





Ось посилання на гугл диск із фотографіями. Виберіть, будь ласка, ті, які на ваш погляд для вашого потенційного читача будуть найбільш привабливими: Побачення на даху в альтанці

  • Ми будемо вказувати контактні дані у статті, тому прошу написати:

Номери телефонів для замовлення романтичної вечері: +380933330959


Адреса: Наша адреса: Київ, вулиця Юрія Шумського 5. Тут знаходиться наш творчий простір та майданчик, на якому проводимо романтичну вечерю на даху будинку. Інші види романтичної вечері проходять на адреси наших партнерів або на виїзді без прив'язки до місця. Наша сторінка у Фейсбук: https://www.facebook.com/altecho.ua Наша сторінка в Інстаграм: https://www.instagram.com/altecho.ua/ Наш вебсайт: https://altecho.ua Наші новини можна дізнатися тут: https://altecho.ua/blog



Посилання на опубліковану статтю англійською мовою: https://www.kievcheckin.com/discover-kiev/romantic-restaurants-designed-to-impress














bottom of page