top of page

ТОП 5 кращих приводів зробити їй сюрприз


Топ 5 приводів зробити їй сюрприз



Дівчата люблять романтику. Кожна таємно мріє про незабутній вечір. І чим незвичніше він буде, тим яскравіші спогади. Тим більше захочеться похвалитися подругам. І ось 5 кращих приводів її здивувати:


5. Пропозиція руки і серця



Безумовно, це одне з найяскравіших і хвилюючих подій у вашому житті. Хочеш, щоб це було незабутньо? Ми зробимо все так, що вона не лише «ТАК», а ще дуже довго буде про це всім розповідати з найдрібнішими деталями, і палаючими очима.


4. День народження



Її День народження - це день, коли все для неї. У цей день обов'язково повинна збутися хочаб одна мрія. І ми допоможемо тобі організувати для неї політ на повітряній кулі, або прогулянці на яхті, або ще що-небудь неймовірне.


3. Річниця



І ось ви ще один рік разом. Ще більше пізнали один одного. Ще більше звикли один до одного. Стали ще ближче. Це День народження вас як пари. Цей день заслуговує бути найкращим у році.


2. Коли хочеться її вразити


Чого їй найбільше хочеться? Вірно - відчувати себе коханою. Хочеться отримати трохи твоєї уваги, і яскравих емоцій разом з тобою.


1. Просто так


Наскільки яскраві емоції від передчуття чогось особливого... Але ще яскравіші - коли взагалі нічого не чекаєш. Коли у тебе не День народження, і не Річниця, і не просять твоєї руки. А просто так, без приводу, без причини... Повір, це неймовірно круто, і мало, хто на таке здатен.

У нас великий досвід. Перше побачення ми зробили в 2015-му році. І найкрутіші, найяскравіші емоції - коли для сюрпризу не потрібен привід. Як шкода, що мало, хто на таке здатен...

bottom of page